Η εξέλιξη της φωτογραφίας και τα κριτήρια επιλογής. Οι εξωτερικοί παράγοντες που επιβάλλονται από τις συνθήκες της εποχής μας. Οι δυσκολίες στον τρόπο απόλαυσης και στην παραγωγή ενός καλλιτεχνικού έργου. Ο ρόλος του φωτογράφου στην σύγχρονη εποχή και η σημασία των social media. Η ανάλυση της προσωπικής μας ταυτότητας μέσω της φωτογραφίας.
2ήμερο Workshop με θέμα: «Ο ρόλος της Τέχνης και της φωτογραφίας στην σύγχρονη πραγματικότητα».
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φίλους της τέχνης έμπειρους φωτογράφους αλλά και αρχάριους.
Εισηγητής σεμιναρίου Βαγγέλης Ταμβάκος (artamvakos.gr)
Χώρος διεξαγωγής: Boo art café (Σαρρή 21, Ψυρρή, Αθήνα)
Κόστος συμμετοχής: 20 Ευρώ
Αναλυτικό πρόγραμμα:
Η εξέλιξη της φωτογραφίας και τα κριτήρια επιλογής. Οι εξωτερικοί παράγοντες που επιβάλλονται από τις συνθήκες της εποχής μας. Οι δυσκολίες στον τρόπο απόλαυσης και στην παραγωγή ενός καλλιτεχνικού έργου. Ο ρόλος του φωτογράφου στη σύγχρονη εποχή και η σημασία των social media. Η ανάλυση της προσωπικής μας ταυτότητας μέσω της φωτογραφίας.
Σάββατο 8 Οκτωβρίου & Κυριακή 9 Οκτωβρίου 4μ.μ – 7μ.μ
Δηλώσεις συμμετοχής: 6940822803, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.