Η φωτογραφία επιστρέφει! Το πρώτο event για το Imaging στην Ελλάδα μετά την έλευση της λαίλαπας του Covid19 είναι γεγονός – και φυσικά έχει την υπογραφή της Nexus Publications AE! Το ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 28/11/21 (11πμ-7μμ) στην αίθουσα Καλλιρόη του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28) 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης: το 8ο Photonet Special Day, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, σας περιμένει!

Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας

Η ασφαλής συμμετοχή όλων στο 8ο Photonet Special Day είναι η πρώτη και κορυφαία μας προτεραιότητα: το τρέχον* υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας που έχει εξαγγελθεί για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων (Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1 α/Γ.Π.οικ. 69136/2021 – ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021) θα τηρηθεί πιστά, προκειμένου να απολαύσουμε ανεμπόδιστα μια μοναδική γιορτή για τη φωτογραφία!

Τα μέτρα πρόνοιας του ξενοδοχείου

 • Το Royal Olympic τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας όπως έχουν ορισθεί από τον Εθνικό  Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού.
 • Είναι ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία στην Αθήνα όπου ο χώρος του ισογείου είναι διαμπερής και αερίζεται φυσικά από τον κήπο της πισίνας.
 • Επιπλέον η κεντρική μονάδα κλιματισμού του ξενοδοχείου δεν ανακυκλώνει τον αέρα, αλλά εισάγει συνεχώς φρέσκο, τον οποίο κλιματίζει κρατώντας σταθερή τη θερμοκρασία.
 • Αυξημένος καθαρισμός και απολύμανση γίνεται σε όλα τα σημεία επαφής υψηλής επικινδυνότητας και σε όλες τις εκτεθειμένες επιφάνειες του ξενοδοχείου. Έμφαση δίνεται σε πόρτες, λαβές, δημόσια τηλέφωνα, ρεσεψιόν, διακόπτες και κοινόχρηστες τουαλέτες.
 • Ειδικότερα ως προς το Εστιατόριο και το Bar, ακολουθούνται υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων, καθώς και αυστηρό πρωτόκολλό υγιεινής για το προσωπικό. Οι επιφάνειες και τα έπιπλα του εστιατορίου απολυμαίνονται μετά από κάθε υπηρεσία. Η χωρητικότητα του εστιατορίου έχει μειωθεί, αφού η απόσταση μεταξύ των τραπεζιών αυξήθηκε σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.
 • Όλες οι μονάδες κλιματισμού στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και το κεντρικό σύστημα εξαερισμού του ξενοδοχείου καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και τους επισκέπτες. 

* Το υγειονομικό πρωτόκολλο δύναται να διαφοροποιηθεί, ανά πάσα στιγμή, με ενδεχομένες νεότερες κρατικές διατάξεις που θα ανακοινωθούν έως την ημέρα διεξαγωγής του 8ου Photonet Special Day. Η διοργάνωση θα προσαρμοστεί άμεσα στις όποιες αλλαγές αποφασιστούν.

Πώς θα εξασφαλίσετε την είσοδό σας στο 8ο Photonet Special Day

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Εξασφαλίζουν τόσο την ασφαλή συμμετοχή όλων μας στο event όσο και την ταχεία διαδικασία εισόδου σας σε αυτό:

 • Η δωρεάν είσοδος στο 8ο Photonet Special Day εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής σας προεγγραφής σε αυτό! Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο άρθρο, θα λάβετε απευθείας στο email σας τη σχετική πρόσκληση εισόδου.
 • Η πρόσκληση αυτή ισχύει για ένα (1) άτομο, είναι προσωπική και θα πρέπει να την έχετε μαζί σας (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή).
 • Η πρόσκληση δεν επαρκεί από μόνη της για την είσοδό σας στο event. Πρέπει να συνοδεύεται από πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή). Η επαλήθευση του πιστοποιητικού θα γίνεται μέσω της γνωστής εφαρμογής Covid Free GR.
 • Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε μαζί σας είτε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας είτε διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
 • Μετά τον επιτυχή έλεγχο των παραπάνω εγγράφων, κάθε επισκέπτης θα λαμβάνει ειδική κάρτα εισόδου στο event.
 • Όσον αφορά τους ανήλικους (-ες) επιτρέπεται η είσοδός τους εφόσον η ηλικία τους είναι άνω των 16 ετών και διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Κανόνες Λειτουργίας & Πρόσθετα Μέτρα Προστασίας

 • Οι επισκέπτες θα πρέπει να διατηρούν απόσταση ενάμισι (1.5) μέτρου [ένα (1) άτομο ανά 2 τ.μ.] εντός της αίθουσας που φιλοξενεί το 8ο Photonet Special Day.
 • Για τα τραπέζια συσκέψεων ισχύουν οι κανόνες για την απόσταση μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων στην εστίαση.
 • Θα υπάρχουν υλικά αντισηψίας και απολύμανσης στο χώρο κάθε συμμετέχουσας εταιρίας με ευθύνη της διοργανώτριας Nexus Publications AE.
 • Θα τηρηθεί σύστημα καταμέτρησης ατόμων, μέσω των ειδικών σχετικών καρτών εισόδου (βλ. παραπάνω) που θα λαμβάνει κάθε επισκέπτης προκειμένου να εισέρχεται στην αίθουσα που φιλοξενεί το 8ο Photonet Special Day. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων που θα έχουν ταυτόχρονη παρουσία στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει το event θα καθοριστεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας που θα ισχύουν την ημέρα της εκδήλωσης.
 • Θα υπάρχουν τακτικές ηχητικές ανακοινώσεις μηνυμάτων για την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Τι θα δουν οι επισκέπτες 

Γενικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους αλλά και τους φοιτητές – σπουδαστές του μέσου.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας, το 8ο Photonet Special Day έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πεπερασμένο αριθμό εταιριών. Η επιλογή τους έγινε αφενός με βάση τη δυναμική τους στην αγορά, αφετέρου με το αντικείμενο δράσης τους – βασικότερο κριτήριό μας το να αποκομίσει κάθε επισκέπτης της έκθεσης την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση για τα νέα της αγοράς.

Στο φετινό event της Αθήνας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά (touch & feel) τα τελευταία μοντέλα των σημαντικότερων εταιριών του Imaging και παράλληλα να έχουν μια μοναδική δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη αυτών, προκειμένου να έχουν αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους.

Συμμετοχές 

H παράθεση των εταιριών γίνεται με αλφαβητική σειρά:

Φόρμα Συμμετοχής στο 8ο Photonet Special Day

Η συμπλήρωσή της είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσετε δικαίωμα εισόδου στο event. Αμέσως μετά την υποβολή της, θα λάβετε μέσω email την προσωπική σας πρόσκληση (αν δεν βλέπετε το μήνυμά μας, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο Spam ή το φάκελο Aνεπιθύμητης αλληλογραφίας).

Πρόσφατα Άρθρα

Book Reviews (28 Σεπ 2022)

Οι φωτογραφίες έχουν τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω μας. Μην ξεχνάτε,ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούμε χρησιμοποιώντας την...

Exodus (23 Σεπ 2022)

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων «ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2022», πραγματοποιεί έκθεση φωτογραφίας των μελών της, με θέμα «Γη και Νερό». Η έκθεση θα αναρτηθεί στο...

News (23 Σεπ 2022)

H φωτογραφική σειρά του Τάσου Σκλαβούνου, φωτογράφου/φωτιστή, δασκάλου και Ιδρυτικού μέλους της καλλιτεχνικής εταιρείας Modus Faciendi και της Σχολής Calderone, με...

Exodus (22 Σεπ 2022)

 Η Κοπεγχάγη είναι πλέον γνωστή για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, όπως την κατατάσσουν διεθνείς έρευνες. Η εικόνα της πόλης ως προς τον υπόλοιπο πλανήτη είναι ελκυστική λόγω της σταθερής...

News (21 Σεπ 2022)

Άλλος ένας Σεπτέμβρης ήρθε και η πόλη των Ιωαννίνων είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί την 14η διοργάνωση του διεθνούς εμβέλειας φωτογραφικού φεστιβάλ Photometria. Μετά από 2 δύσκολα χρόνια λόγω...

News (21 Σεπ 2022)

 Με αφορμή την επερχόμενη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η φωτογραφική ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με την «Ελληνική Ομάδα Ιστορικής Αναβίωσης» διοργανώνουν καλλιτεχνική...

News (21 Σεπ 2022)

Ο IANOS, για πέμπτη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε Διαγωνισμό Διηγήματος και Φωτογραφίας με θέμα, αυτή τη φορά, «Το ρούχο».  Η ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας θα...

News (21 Σεπ 2022)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνειτο KavalaPhotoWeek2022, μια εβδομάδα εκδηλώσεων αφιερωμένων στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία, εκδηλώσεις που στόχο έχουν να...

Exodus (21 Σεπ 2022)

Ο Εικαστικός Κύκλος ΔΛ, σε συνεργασία με τη Νίνα Κασσιανού, παρουσιάζει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Μυτά με τίτλο «ΜΩΒ». "Το ΜΩΒ δεν αποτελεί μια τυχαία...

News (20 Σεπ 2022)

Στα πλαίσια του «Τέχνη Καθ’ Οδόν» διενεργείται στη Βικελαία βιβλιοθήκη 19-23/09, η ατομική βιωματική έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου George Dryjohn με τίτλο : «Μάτια που νιώθουν, χέρια...

Exodus (19 Σεπ 2022)

Η γκαλερί Bernier/Eliades εγκαινιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Στράτου Καλαφάτη "Οψόμεθα εις Φιλίππους”, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 7 μ.μ. – 10 μ.μ. Μετά από...

News (18 Σεπ 2022)

Χερσόνησος Ακάμα:  Χλωρίδα Πανίδα Οικότοποι Τοπία και παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία  Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στο πλαίσιο του Έργου «Διαχείριση της Περιοχής του...