Η φωτογραφία επιστρέφει! Το πρώτο event για το Imaging στην Ελλάδα μετά την έλευση της λαίλαπας του Covid19 είναι γεγονός – και φυσικά έχει την υπογραφή της Nexus Publications AE! Το ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 28/11/21 (11πμ-7μμ) στην αίθουσα Καλλιρόη του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28) 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης: το 8ο Photonet Special Day, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, σας περιμένει!

Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας

Η ασφαλής συμμετοχή όλων στο 8ο Photonet Special Day είναι η πρώτη και κορυφαία μας προτεραιότητα: το τρέχον* υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας που έχει εξαγγελθεί για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων (Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1 α/Γ.Π.οικ. 69136/2021 – ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021) θα τηρηθεί πιστά, προκειμένου να απολαύσουμε ανεμπόδιστα μια μοναδική γιορτή για τη φωτογραφία!

Τα μέτρα πρόνοιας του ξενοδοχείου

  • Το Royal Olympic τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας όπως έχουν ορισθεί από τον Εθνικό  Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού.
  • Είναι ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία στην Αθήνα όπου ο χώρος του ισογείου είναι διαμπερής και αερίζεται φυσικά από τον κήπο της πισίνας.
  • Επιπλέον η κεντρική μονάδα κλιματισμού του ξενοδοχείου δεν ανακυκλώνει τον αέρα, αλλά εισάγει συνεχώς φρέσκο, τον οποίο κλιματίζει κρατώντας σταθερή τη θερμοκρασία.
  • Αυξημένος καθαρισμός και απολύμανση γίνεται σε όλα τα σημεία επαφής υψηλής επικινδυνότητας και σε όλες τις εκτεθειμένες επιφάνειες του ξενοδοχείου. Έμφαση δίνεται σε πόρτες, λαβές, δημόσια τηλέφωνα, ρεσεψιόν, διακόπτες και κοινόχρηστες τουαλέτες.
  • Ειδικότερα ως προς το Εστιατόριο και το Bar, ακολουθούνται υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων, καθώς και αυστηρό πρωτόκολλό υγιεινής για το προσωπικό. Οι επιφάνειες και τα έπιπλα του εστιατορίου απολυμαίνονται μετά από κάθε υπηρεσία. Η χωρητικότητα του εστιατορίου έχει μειωθεί, αφού η απόσταση μεταξύ των τραπεζιών αυξήθηκε σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.
  • Όλες οι μονάδες κλιματισμού στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και το κεντρικό σύστημα εξαερισμού του ξενοδοχείου καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και τους επισκέπτες. 

* Το υγειονομικό πρωτόκολλο δύναται να διαφοροποιηθεί, ανά πάσα στιγμή, με ενδεχομένες νεότερες κρατικές διατάξεις που θα ανακοινωθούν έως την ημέρα διεξαγωγής του 8ου Photonet Special Day. Η διοργάνωση θα προσαρμοστεί άμεσα στις όποιες αλλαγές αποφασιστούν.

Πώς θα εξασφαλίσετε την είσοδό σας στο 8ο Photonet Special Day

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Εξασφαλίζουν τόσο την ασφαλή συμμετοχή όλων μας στο event όσο και την ταχεία διαδικασία εισόδου σας σε αυτό:

  • Η δωρεάν είσοδος στο 8ο Photonet Special Day εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής σας προεγγραφής σε αυτό! Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο άρθρο, θα λάβετε απευθείας στο email σας τη σχετική πρόσκληση εισόδου.
  • Η πρόσκληση αυτή ισχύει για ένα (1) άτομο, είναι προσωπική και θα πρέπει να την έχετε μαζί σας (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή).
  • Η πρόσκληση δεν επαρκεί από μόνη της για την είσοδό σας στο event. Πρέπει να συνοδεύεται από πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή). Η επαλήθευση του πιστοποιητικού θα γίνεται μέσω της γνωστής εφαρμογής Covid Free GR.
  • Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε μαζί σας είτε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας είτε διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
  • Μετά τον επιτυχή έλεγχο των παραπάνω εγγράφων, κάθε επισκέπτης θα λαμβάνει ειδική κάρτα εισόδου στο event.
  • Όσον αφορά τους ανήλικους (-ες) επιτρέπεται η είσοδός τους εφόσον η ηλικία τους είναι άνω των 16 ετών και διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Κανόνες Λειτουργίας & Πρόσθετα Μέτρα Προστασίας

  • Οι επισκέπτες θα πρέπει να διατηρούν απόσταση ενάμισι (1.5) μέτρου [ένα (1) άτομο ανά 2 τ.μ.] εντός της αίθουσας που φιλοξενεί το 8ο Photonet Special Day.
  • Για τα τραπέζια συσκέψεων ισχύουν οι κανόνες για την απόσταση μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων στην εστίαση.
  • Θα υπάρχουν υλικά αντισηψίας και απολύμανσης στο χώρο κάθε συμμετέχουσας εταιρίας με ευθύνη της διοργανώτριας Nexus Publications AE.
  • Θα τηρηθεί σύστημα καταμέτρησης ατόμων, μέσω των ειδικών σχετικών καρτών εισόδου (βλ. παραπάνω) που θα λαμβάνει κάθε επισκέπτης προκειμένου να εισέρχεται στην αίθουσα που φιλοξενεί το 8ο Photonet Special Day. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων που θα έχουν ταυτόχρονη παρουσία στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει το event θα καθοριστεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας που θα ισχύουν την ημέρα της εκδήλωσης.
  • Θα υπάρχουν τακτικές ηχητικές ανακοινώσεις μηνυμάτων για την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Τι θα δουν οι επισκέπτες 

Γενικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους αλλά και τους φοιτητές – σπουδαστές του μέσου.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας, το 8ο Photonet Special Day έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πεπερασμένο αριθμό εταιριών. Η επιλογή τους έγινε αφενός με βάση τη δυναμική τους στην αγορά, αφετέρου με το αντικείμενο δράσης τους – βασικότερο κριτήριό μας το να αποκομίσει κάθε επισκέπτης της έκθεσης την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση για τα νέα της αγοράς.

Στο φετινό event της Αθήνας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά (touch & feel) τα τελευταία μοντέλα των σημαντικότερων εταιριών του Imaging και παράλληλα να έχουν μια μοναδική δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη αυτών, προκειμένου να έχουν αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους.

Συμμετοχές 

H παράθεση των εταιριών γίνεται με αλφαβητική σειρά:

Φόρμα Συμμετοχής στο 8ο Photonet Special Day

Η συμπλήρωσή της είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσετε δικαίωμα εισόδου στο event. Αμέσως μετά την υποβολή της, θα λάβετε μέσω email την προσωπική σας πρόσκληση (αν δεν βλέπετε το μήνυμά μας, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο Spam ή το φάκελο Aνεπιθύμητης αλληλογραφίας).

Πρόσφατα Άρθρα

Εκθέσεις Φωτογραφίας (15 Μαρ 2024)

Η Γκαλερί INTERZONE στην πόλη της Ρώμης φιλοξενεί την από κοινού έκθεση των Δάφνη Κοτσιάνη και Ηλία Γεωργιάδη με τίτλο "Density". Οι δύο Έλληνες εικαστικοί φωτογράφοι ως δίδυμο παρουσιάζουν τα έργα...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (15 Μαρ 2024)

Η Fujifilm Hellas με υπερηφάνεια παρουσιάζει μέρος του φωτογραφικού έργου της ελληνικής κοινότητας των Official Fujifilm X-Photographers, που εγκαινιάζεται στο foyer του 2ου ορόφου και...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (04 Μαρ 2024)

Το Photometria Photography Center έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει τη 2η του έκθεση με δημόσιο κάλεσμα σε δημιουργούς! Η εκθεση "Εκείνη" αποτελεί μία αναδρομή στην αρχέγονη και σύγχρονη...

Cinema (27 Φεβ 2024)

 Η Ελληνοαμερικανική Ένωση συνεχίζει τη νέα κινηματογραφική της δράση “HAU Movie Club” και με αφορμή τον Μήνα Αφροαμερικανικής Παράδοσης προβάλλει την οσκαρική κλασική αμερικανική...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (26 Φεβ 2024)

Ετοιμαστείτε για ένα φωτεινό ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας! Η Photoglobe, η σχολή φωτογραφίας που αναδεικνύει τα ταλέντα της Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί σε μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (20 Φεβ 2024)

"Ανοιχτή" η  Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας 5) για την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Evanescence» από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου. Ώρες λειτουργίας από τις 18:00 έως τις 22:00, ενώ την...

News (19 Φεβ 2024)

Το Athens Photo World, συνεπές στην δέσμευσή του προς τους φωτογράφους και τους φωτορεπόρτερ που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και την Κύπρο, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από το...

News (19 Φεβ 2024)

Τρεις θέσεις ανοιχτές για το φωτογραφικό σαφάρι στις ακτές του Δούναβη. Δύο 4Χ4 είναι έτοιμα για ένα τετραήμερο με περιπέτεια στις 23 έως 26.02.2024 στην μεγαλύτερη πεδιάδα της Σερβίας που την...

Εκθέσεις Φωτογραφίας (19 Φεβ 2024)

Tην Τετάρτη 21.02.2024 στις 19:00 εγαινιάζεται η έκθεση του noname zine #2 στην esp+ gallery, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση του zine. Οι zinners, κατά κόσμον Λάρα...

News (16 Φεβ 2024)

Η ΠΡΩΤΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/02 στις 12:00 από την RENEE REVAH και τον ιστορικό και συγγραφέα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ. Εξασφαλείστε την θέση σας...

News (05 Φεβ 2024)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ανοιχτό κάλεσμα της δράσης Parallel Voices του Photometria Festival 2024. Οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφικού portfolio Parallel Voices 2024, οι οποίοι θα...

News (02 Φεβ 2024)

Το Photopolis Agrinio Photo Festival ανακοινώνει τους φωτογράφους που επελέγησαν να συμμετάσχουν στην έκθεση «Photofolios:24” στις κεντρικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Η επιλογή των φωτογράφων έγινε,...