Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με την αρχή του φθινοπώρου ξεκινά τη νέα του σαιζόν με μία σειρά δράσεων
Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας να γνωστοποιήσει την παρουσία του ίδιου του ΦΚΘ και της «άλλης φωτογραφίας» στο κοινό της Θεσσαλονίκης, κατεβαίνει στο δρόμο και στήνει υπαίθριο σκηνικό φωτογραφίζοντας τους παρόντες ή τους περαστικούς που δέχονται να ποζάρουν μπροστά στο λευκό σεντόνι.
Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή να φωτογραφίσετε και φωτογραφηθείτε.
Στη δράση αυτή θα υφίσταται ένα στημένο «φόντο» φωτογράφισης και μια φωτογραφική μηχανή σε τρίποδα. Σε παλιομοδίτικο στυλ, θα «στήνουν» τους υποψήφιους για τη «φωτογραφία πορτρέτου» και θα τους φωτογραφίζουν.
Οι παρόντες θα μπορούν να φωτογραφίζουν τη δράση γενικά, αλλά μόνο μια μηχανή θα χρησιμοποιείται για τα πορτρέτα του project.
Το Φωτογραφικό Κέντρο, καλεί όλους τους φίλους φωτογράφους και μη, σε αυτό το happening-δράση.
info
Σάββατο 25 Σεπτέμβρη, από τις 11 π.μ. απέναντι από την Καμάρα (στον πεζόδρομο της Δημ. Γούναρη, σχεδόν μπροστά στον ‘Μαλλιάρης-Παιδεία’- Ανατόλια), θα στηθεί το υπαίθριο σκηνικό & θα υλοποιηθεί η δράση σε συνδυασμό με το θέμα-project «ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ».