Εργαστήρια Φωτογραφίας από το iFocus.gr

Σας καλοσωρίζουμε στον κόσμο της Φωτογραφίας!

Sony a 7 SII

Ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία Οι εκπληκτικές λειτουργίες κάνουν τη φαντασία σας πραγματικότητα

Ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία.

Οι εκπληκτικές λειτουργίες κάνουν τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Επεκτείνετε τα όρια της αντίληψής σας με τη νέα α7S II, που διαθέτει μεγαλύτερη ευαισθησία, μεγάλο δυναμικό εύρος, ακριβή εστίαση και σταθερότητα χωρίς κραδασμούς, για ασφαλείς λήψεις χωρίς συμβιβασμούς.

Κορυφαία ευαισθησία φωτός.

Η ευαισθησία στο ISO 4096002 και το εκτεταμένο δυναμικό εύρος ενισχύουν την κάθε λεπτομέρεια σε φωτογραφίες/ταινίες.

Εγγραφή ταινιών 4K υψηλής ποιότητας.

Προσφέρει ανάγνωση όλων των pixel3 χωρίς ομαδοποίηση σε φορμά πλήρους καρέ.

Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων.

Διασφαλίζει τη σταθερή έκφραση φωτογραφιών και ταινιών με τη χρήση διάφορων φακών.

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση 169 σημείων

Αυτό το γρήγορο, ακριβές σύστημα αυτόματης εστίασης έχει αξιόπιστη απόδοση στο φως με χαμηλή ρύθμιση EV (τιμής έκθεσης) έως και -4.

Λειτουργίες ταινίας επαγγελματικού επιπέδου.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά όπως S-Gamut3.Cine/S-Log3 και η εγγραφή Full HD 120fps υποστηρίζουν επαγγελματικές ροές εργασιών.

Πιο δυναμική λεπτομέρεια.

Η εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία, το πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος και ο βελτιωμένος αλγόριθμος επεξεργασίας εικόνας αποδίδουν υψηλής ποιότητας εικόνες με εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor? CMOS 35mm.

12,2 megapixel4, μεγάλο εύρος ISO και δυναμικό εύρος και προηγμένη αποτύπωση φωτός για πιο λεπτομερή διαβάθμιση.

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X.

Ο προηγμένος αλγόριθμος προσφέρει στις φωτογραφίες και τις ταινίες σας απίστευτη λεπτομέρεια με ελάχιστο θόρυβο.

Νέο ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit.

Τώρα έχετε στη διάθεσή σας ακόμα περισσότερες επιλογές φορμά, για ασυναγώνιστη ποιότητα και γκάμα τονικών αποχρώσεων.

Πρωτοπορία 4K.

Πλέον εγγράφει εσωτερικά ταινίες 4K σε φορμά πλήρους καρέ με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel6 χωρίς ομαδοποίηση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες ταινίας.

Ταινίες 4K ύψιστης ποιότητας.

Η εκτεταμένη ισχύς για εξαγωγή εικόνων απίστευτης λεπτομέρειας με λιγότερο μουαρέ, ακανόνιστα περιγράμματα και θόρυβο είναι εμφανής στις ταινίες που μπορεί να αποτυπώσει η α7S II σε φορμά πλήρους καρέ 4K.

Φορμά XAVC S7 καλύτερο κι από τέλειο.

Αυτό το φορμά επιτρέπει την εγγραφή 4K με ρυθμό μετάδοσης bit έως και 100Mbps, για να εγγράφετε ταινίες γεμάτες λεπτομέρεια με ελάχιστο θόρυβο συμπίεσης. Τα αρχεία αποθηκεύονται στο ευρέως συμβατό φορμά MPEG-4 AVC/H.264.

Για μια πιο επαγγελματική ροή εργασιών.

Πιο ευέλικτες λειτουργίες για καλύτερη δημιουργία ταινιών.

Η ρύθμιση τόνου του προφίλ εικόνας, η ακριβής επεξεργασία χρονοκώδικα/bit χρήστη και οι διάφορες νέες εξελιγμένες λειτουργίες βελτιώνουν την πρωτοποριακή απόδοση της α7S II στη δημιουργία ταινιών.

Το εύχρηστο εργαλείο post-production διευρύνει τη δημιουργική σας έκφραση.

Το S-Log3 προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή χρωματικών τόνων από τις σκιές ως τους ενδιάμεσους τόνους (18% γκρι) σε σχέση με το S-Log2. Η α7S II προσφέρει ακόμη και 14 εντυπωσιακές θέσεις στη ρύθμιση γάμμα του S-Log3.

Εγγραφή Full HD 120fps/Εγγραφή σε αργή κίνηση.

Οι ταινίες Full HD8 είναι εξαιρετικές, χάρη στην ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση, την εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία και τη δυνατότητα 120fps (100fps), ενώ υποστηρίζουν και την εγγραφή σε αργή κίνηση 4x/5x.

Εύκολη παρακολούθηση.

Δείτε εικόνες με φυσική αντίθεση κατά την εγγραφή σε ρύθμιση γάμμα S-Log, μετατρέποντας το S-Log2/S-Log3 σε ρύθμιση γάμμα ITU709 (800 %) για παρακολούθηση9 ή έλεγχο της εστίασης κατά τη μεγέθυνση.

Για ευκολότερη προσαρμογή της έκθεσης.

Με μια νέα, ευρύτερη επιλογή επιπέδου σήματος βίντεο και δυνατότητα ανάθεσης εύρους, η συγκεκριμένη λειτουργία καθιστά ευκολότερη την προσαρμογή επιπέδου έκθεσης, ιδιαίτερα κατά τη λήψη με τη ρύθμιση γάμμα S-Log.

Επιπλέον σταθερότητα για όλες τις λήψεις.

Η ενσωματωμένη σταθεροποίηση χαρίζει καθαρές εικόνες σε κάθε περίσταση.

Η αντιστάθμιση πέντε τύπων αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής που θολώνουν χειροκίνητες φωτογραφίες/ταινίες ταιριάζει με την ευαισθησία της φωτογραφικής μηχανής, για να χρησιμοποιείτε περισσότερες ρυθμίσεις ταχύτητας κλείστρου/ISO/διαφράγματος.

Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων.

Για τη λήψη ταινιών και έως 4,5 φορές υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου για φωτογραφίες.

Για μια μεγάλη γκάμα συνδεόμενων φακών.

Η σταθεροποίηση επεκτείνει την ελευθερία χειροκίνητης λήψης με συνδεόμενους φακούς.

Εστίαση με περισσότερη φινέτσα.

Η γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση επιταχύνει την ταχύτητα και την ακρίβεια.

Με την προηγμένη γρήγορη και έξυπνη αυτόματη εστίαση που χαρίζει βελτιωμένη ακρίβεια ακόμα και στο σκοτάδι και την ταχεία αυτόματη εστίαση για λήψη ταινίας, η α7S II σάς βοηθά να αποτυπώνετε καθαρές φωτογραφίες και ταινίες.

Πιο έξυπνη και καθαρή εστίαση, τμήμα προς τμήμα.

Καθένα από τα εννέα κεντρικά σημεία αυτόματης εστίασης χωρίζεται σε 16 τμήματα και σε αθόρυβες ευκρινείς εικόνες από τον αισθητήρα. Έτσι, η γρήγορη και έξυπνη αυτόματη εστίαση εντοπίζει με ακρίβεια την αντίθεση σε φως με χαμηλή ρύθμιση έως και EV -4.

Απαθανατίστε περισσότερη δράση πιο καθαρά και γρήγορα.

Με ένα σύστημα αυτόματης εστίασης δύο φορές πιο γρήγορο10 στη λήψη ταινίας, η α7S II μπορεί να αποτυπώσει ευκρινώς ακόμα και κινούμενες εικόνες δράσης με ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και ομαλότητα χωρίς σφάλματα.

Βέλτιστος χειρισμός.

Ειδικά κατασκευασμένη για ανθεκτικότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Έτοιμη για δράση σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και με μεγάλους φακούς, η α7S II διαθέτει προηγμένες λειτουργίες που θα σας παρέχουν εκπληκτική απόδοση απεικόνισης για πολύ καιρό.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Η α7S II διαθέτει ευαισθησία έως ISO 409600 2, μεγάλο δυναμικό εύρος, σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων, εσωτερική εγγραφή ταινιών 4Κ σε φορμά πλήρους καρέ με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel3 χωρίς ομαδοποίηση, ταχύτατη, ακριβή αυτόματη εστίαση και συμβατότητα με μια συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία φακών.

       Αισθητήρας πλήρους καρέ EXMOR? CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm).

       Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X.

       Εγγραφή ταινιών 4Κ με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση.

       Η σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων μειώνει τη θόλωση.

       Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση με βελτιωμένη ταχύτητα και ακρίβεια.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΦΑΚΟΥ Φακοί E-mount της Sony

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Αισθητήρας πλήρους καρέ EXMOR? CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)

ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ) Περίπου 12,2 MP

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO Φωτογραφίες: ISO 100-102400 (δυνατότητα επέκτασης έως ISO 50-409600), AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-102400 (δυνατότητα επέκτασης σε ισοδύναμη με ISO 100-409600), AUTO (Ισοδύναμη με ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)

ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ XGA OLED, ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3cm (τύπου 0,5)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡ.) Περίπου 310 λήψεις (εικονοσκόπιο) / Περίπου 370 λήψεις (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA)

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ Μονάδα TFT 7,5 cm (τύπου 3.0)

Εγγραφείτε στο Newsletter του iFocus
*η διεύθυνση σας θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από το iFocus.gr

Μόνιμες Στήλες

- Η μηχανή, μου είπε, είναι πολλά πράγματα. Αρχικά έχει κανείς να τη δεί σαν ατίθασο άτι, που αν καταφέρει να το δαμάσει μεταμορφώνεται σε μάτι. Μ’ αυτό μπορεί κανείς ν’ αρμέγει απο τις στιγμές το φως του κόσμου, μεταμορφώνοντάς το σε οπτικό λόγο....

Δείτε όλα τα άρθρα της στήλης

Ένα ηρωικό σκυλί πρόσφατα, έσωσε τους καλεσμένους ενός γάμου σε μια πόλη στη βορειοανατολική Νιγηρία. Οι καλεσμένοι ήταν συγκεντρωμένοι όλοι μαζί, όταν μια έφηβη τους πλησίασε και προσπάθησε να ενωθεί με το πλήθος περνώντας απαρατήρητη. Κάτω από το...

Δείτε όλα τα άρθρα της στήλης

Τάκης Τλούπας, ο γητευτής του φωτός

Ένα κείμενο-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο τού μεγάλου Έλληνα φωτογράφου Τάκη Τλούπα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μία συνέντευξη της διαδόχου του, Βάνιας Τλούπα, μάς γυρίζουν πίσω στο χρόνο σε μία Ελλάδα πιο αθώα.

Πρόσφατα Άρθρα

News (16 Νοε 2017)

Με τον τίτλο ΠΡΟΒΟΛΗ, ο Άκης Δέτσης εγκαινιάζει τη Φωτογραφική του Έκθεση στις 9 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο Booze Cooperativa. Το iFocus.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και θα βρίσκεται εκεί. Διάρκεια:...

Το Σπήλαιο του Κύκλωπα (16 Νοε 2017)

- Η μηχανή, μου είπε, είναι πολλά πράγματα. Αρχικά έχει κανείς να τη δεί σαν ατίθασο άτι, που αν καταφέρει να το δαμάσει μεταμορφώνεται σε μάτι. Μ’ αυτό μπορεί κανείς ν’ αρμέγει απο τις στιγμές το...

News (15 Νοε 2017)

Ο Χειμώνας είναι μία ιδιαίτερη εποχή. Όμορφες στιγμές διαδέχονται τις δύσκολες και το αντίθετο. Ένα χιονισμένο τοπίο προκαλεί όμορφα συναισθήματα στους περισσότερους χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι...

Workshops (14 Νοε 2017)

Ο Αχιλλέας Νάσιος πρόκειται να επισκευτεί την Αθήνα μέσα στον Δεκέμβριο με σκοπό τη διοργάνωση δύο εντατικών workshops με τη μορφή του Φωτογραφικού Παιχνιδιού. Σάββατο 2 Δεκεμβρίου...

Somewhere I 've never travelled (14 Νοε 2017)

Ένα ηρωικό σκυλί πρόσφατα, έσωσε τους καλεσμένους ενός γάμου σε μια πόλη στη βορειοανατολική Νιγηρία. Οι καλεσμένοι ήταν συγκεντρωμένοι όλοι μαζί, όταν μια έφηβη τους πλησίασε και προσπάθησε να...

News (14 Νοε 2017)

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 θα γίνει η τρίτη παρουσίαση φωτογράφων του Κύκλου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Ο Πάνος Ροζάκης παρουσιάζει τους Γιάννη Μαθιουδάκη, Μελίνα Πατρικίου και...

Trust me I am a photographer (13 Νοε 2017)

Η φωτογραφία θα έλεγα ότι είναι ένα παιχνίδι φανταστικό όπως το ζει ένα παιδί, θυμάμαι την κόρη μου μικρή να βλέπει τις πολυκατοικίες σαν μεγάλα παιχνίδια που είχαν επάνω τους ηλιακούς...

News (13 Νοε 2017)

Η Π31, στην προσπάθεια και αναζήτηση για συνεχή αναβάθμιση των φωτογραφικών δρώμενων της πόλης τής Θεσσαλονίκης, ξεκινάει μια σειρά παρουσίασης, άγνωστων φωτογράφων, άλλων εποχών, που οι...

Το Σπήλαιο του Κύκλωπα (09 Νοε 2017)

Εκείνο το απόγευμα τον είδα σκοτεινό, κόντρα στο φως, με την πιο σοβαρή έκφραση που είχα ποτέ δει στο πρόσωπό του. Κοιτούσε έξω απ’ το παράθυρο ακίνητος και δεν μιλούσε για ώρα πολλή. Ένοιωθα τη...

Architecture (07 Νοε 2017)

Η νέα σειρά ευρυγώνιων φωτογραφιών συνδυάζει την αρχιτεκτονική και το freerunning στο αστικό τοπίο για εικόνες που αψηφούν τη βαρύτητα  Μια αποκλειστική σειρά φωτογραφίσεων που κυκλοφόρησε...

Somewhere I 've never travelled (07 Νοε 2017)

Εγκεφαλικά νεκρός είναι ο ιταλός ηθοποιός Ραφαέλ Σουμάχερ, ο οποίος κρεμάστηκε κατά λάθος στη διάρκεια ζωντανής θεατρικής περφόρμανς στην Πίζα της Ιταλίας. Ο 27χρονος Σουμάχερ προσπαθούσε να...

Editor's choice (07 Νοε 2017)

Υπάρχει αυτή η αίσθηση του αμετάβλητου, της αιώνιας ζωής. Σ’ αυτά τα καινούρια έργα υπάρχει και η αίσθηση της συνέχειας που χαρακτήριζε τη δουλειά του Cy –η ποιότητα του έργου που μας κληροδότησε,...