Ασήμαντες στιγμές με σημασία

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “Ασήμαντες στιγμές με σημασία” της Ανθής Μάρα και της Μυρτώς Κατραμάδου σε επιμέλεια Πλάτωνα Ριβέλλη στην Estudio Gallery. 

 

Έκθεση Φωτογραφίας της Ανθής Μάρα και της Μυρτώς Κατραμάδου με τίτλο “Ασήμαντες στιγμές με σημασία” σε επιμέλεια  Πλάτωνα Ριβέλλη στην Estudio Gallery στην Κηφισιά από 10 έως 25 Φεβρουαρίου 2017 .

 

Ανθή Μάρα

 

«...Η Ανθή Μάρα τολμάει και κερδίζει το στοίχημα να χειριστεί συγκεκριμένα και αναγνωρίσιμα θέματα αφαιρώντας το βάρος της σημασίας τους σαν στοιχεία της πραγματικότητας, για να τα καταστήσει αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες ενός νέου και διαφορετικού συνόλου. Έτσι, το ονειρικό και ταυτόχρονα εικαστικό στοιχείο παραμένει πάντα δομικά συνδεδεμένο με την πραγματικότητα, αλλά προσλαμβάνει ένα νέο και αποκλειστικά δικό της περιεχόμενο...»

 

   Μυρτώ Κατραμάδου

 

 «... Η Μυρτώ Κατραμάδου αντιλήφθηκε, ότι φωτογραφία είναι πρωτίστως το κάδρο,

 καθώς και η ικανότητα να μετατρέπεις ένα πραγματικό γεγονός σε φωτογραφικό γεγονός. Η Μυρτώ προχώρησε μάλιστα λίγο περισσότερο επιτρέποντας σε αρκετές φωτογραφίες της να εντάσσονται σε μια ευρύτερη ενότητα δείχνοντας έτσι την απαρχή ενός ύφους...».

 

Πλάτων Ριβέλλης

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, 20:00.

 

Εγκαίνια Έκθεσης : Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, 20:00.

Διάρκεια Έκθεσης : 10 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου 2017

 

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -20:00

                                   Σάββατο & Κυριακή 12:00 - 18:00

 

Estudio Gallery  

Κυριαζή 22Α

Κηφισιά

Αθήνα

Τηλ.Επικοινωνίας :210 8086611