Φωτογραφικοί Διάλογοι στους τοίχους τού Ρεθύμνου

Μετά το τέλος της έκθεσης των μαθητών από τα μαθηματα φωτογραφίας  Ρεθύμνου ( 12 με 23 Ιουλίου) ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα των εκθέσεων στο Ρέθυμνο θα αποκτήσει φωτογραφικό ενδιαφέρον μιας και ο δρόμος τής Κορνάρου,στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, θα φιλοξενήσει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και θα δώσει μια φωτογραφική γεύση στους επισκέπτες του νησιού. Ο επιμελητής των εκθέσεων Μανώλης Καρταράκης και δάσκαλος τής ομάδας Μαθημάτα Φωτογραφίας στο Ρεθύμνο, φιλοδοξεί να τραβήξει τα βλέμματα των φιλότεχνων τουριστών.

 

Συμμετέχοντες:  Georgia Ponirakou & Vasiliki Sandali από τις 28 Ιουλίου ώ και τις 4 Αυγούστου , ακολουθούν οι  Kyriakos Michailidis & Μανώλης Καραταράκης από 10 ως και 20 Αυγούστου, και συνεχίζει μόνη της η Αγγελική Αλεξίου , η οποία θα έχει 25 μεγάλες εκτυπώσεις και θα κάνει την πρώτη της ατομική έκθεση στο Ρέθυμνο στον δρόμο της Κορνάρου από τις 23 Αυγούσου έως και τις 31 του ίδιου μήνα. Κατόπιν θα ακολουθήσουν διαδοχικά οι εκθέσεις των Αρτίκου Βασίλη και Δέσποινας Πιλάτη μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.